KISSOILLE

LIHAPOHJAISET RUOAT, JOTKA VASTAAVAT KISSAN LUONNOLLISTA RUOKAVALIOTA

ACANA tarjoaa kissalle luonnollisen lihaisaa, proteiinirikasta ravintoa. Liha, siipikarja, kananmuna ja kala on kestävän kehityksen periaatteella kasvatettu ja kalastettu. Raaka-aineet toimitetaan keittiöihin paikallisilta maatiloilta ja kalastajilta joko tuoreena tai raakana.

ACANA kissanruoat noudattavat luonnon sääntöjä:

1. RUNSAASTI LIHAA. RUNSAASTI PROTEIINIA.

Kissa on lihansyöjä, jonka ruokavalioon kuuluu paljon lihaa ja proteiinia. ACANA -ruokien valmistukseen käytetään jopa 75 % lihaa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin perinteisissä kissanruoissa. Kasviproteiineja ei ruokiin lisätä lainkaan.

2. PALJON TUORETTA LIHAA

Jopa puolet ACANA kissanruokien valmistukseen käytettävästä lihasta on tuoretta tai raakaa. Näin tärkeät ravintoaineet ovat kaikkein ravitsevimmassa muodossa, ja kissa saa kaipaamaansa luonnollisen maukasta ravintoa.

3. MONIPUOLISESTI TUORETTA LIHAA

Luonnossa kissa käyttää ravinnokseen monia eri saaliseläimiä. ACANA -ruoissa on ainutlaatuinen valikoima tuoretta lähialueilla kasvanutta siipikarjaa, kananmunia, lihaa sekä luonnosta pyydettyä kalaa.

4. WHOLEPREY -SUHDE

Kissa saa luonnossa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet kokonaisista saaliseläimistä. Niinpä ACANA -ruoissa on WholePrey -suhteessa lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joista kissa saa ravintoaineet luonnollisessa muodossa.

5. VÄHÄN HIILIHYDRAATTEJA

Kissan luonnollisessa ravinnossa on hyvin vähän hiilihydraatteja. ACANA -ruoissa matalaglykeemiset hedelmät ja vihannekset korvaavat nopeat hiilihydraatit, kuten maissin, riisin, tapiokan ja perunan.

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.