ACANA REGIONALS

Acana Regionals on pian Acana Highest Protein.

ACANA REGIONALS -> ACANA HIGHEST PROTEIN

Acana Regionals -sarjan pussit uudistuvat ja sarja saa samalla uudistetun Acana Highest Protein -nimen. Uudet pussit saapuvat kauppoihin talvella 2022. Tunnistat käyttämäsi Acana -ruuan tutusta värimaailmasta ja pussin ylänurkassa sijaitsevasta nykyisestä pussikuvasta.

Acana Highest Protein -sarjasta löydät monipuolisimmat ja lihapitoisimmat Acana koiranruuat. Ruokien eläinproteiinilähteet vaihtelevat siipikarjapohjaisesta Wild Prairiesta kalapohjaiseen Pacificaan ja punaisen lihan Ranchlandsista siipikarjaa, kalaa ja punaista lihaa sisältävään Grasslandsiin. Ruokien hedelmä-vihannespohjat ovat samankaltaiset, joten kiertoruokinnan toteuttaminen vaihtelemalla ruokia keskenään on helppoa.

Acana Highest Protein -sarjan ruokien valmistukseen käytetään 70 % laadukkaita liharaaka-aineita. 30 % raaka-aineista on hedelmiä, vihanneksia ja kasveja. Ruuat ovat viljattomia. Reseptien viisi ensimmäistä raaka-ainetta ovat aina lihaa tai kalaa. Raaka-aineet hankitaan tarkoin valituilta toimittajilta, kuten maatiloilta, karjankasvattajilta ja kalastajilta.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.