KISSANRUOKA

Acana kissanruoka. Elämä on seikkailu.

ACANA KISSANRUOKA

LIHAPOHJAISET RUOAT, JOTKA VASTAAVAT KISSAN LUONNOLLISTA RUOKAVALIOTA

ACANA kissanruoka tarjoaa lemmikillesi luonnollisen lihaisaa, proteiinirikasta ravintoa. Liha, siipikarja, kananmuna ja kala on kestävän kehityksen periaatteella kasvatettu ja kalastettu. Raaka-aineet toimitetaan keittiöihin paikallisilta maatiloilta ja kalastajilta joko tuoreena tai raakana.

ACANA kissanruoka noudattaa luonnon sääntöjä:

1. RUNSAASTI LIHAA. RUNSAASTI PROTEIINIA.

Kissa on lihansyöjä, jonka ruokavalioon kuuluu paljon lihaa ja proteiinia. ACANA kissanruoka valmistetaan käyttäen jopa 75 % lihaa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin perinteisissä kissanruoissa. Kasviproteiineja ei ruokiin lisätä lainkaan.

2. PALJON TUORETTA LIHAA

Jopa puolet ACANA kissanruokien valmistukseen käytettävästä lihasta on tuoretta tai raakaa. Näin tärkeät ravintoaineet ovat kaikkein ravitsevimmassa muodossa, ja kissa saa kaipaamaansa luonnollisen maukasta ravintoa.

3. MONIPUOLISESTI TUORETTA LIHAA

Luonnossa kissa käyttää ravinnokseen monia eri saaliseläimiä. ACANA kissanruuissa on ainutlaatuinen valikoima tuoretta lähialueilla kasvanutta siipikarjaa, kananmunia, lihaa sekä luonnosta pyydettyä kalaa.

4. WHOLEPREY -SUHDE

Kissa saa luonnossa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet kokonaisista saaliseläimistä. Niinpä ACANA -kissanruoissa on WholePrey -suhteessa lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joista kissa saa ravintoaineet luonnollisessa muodossa.

5. VÄHÄN HIILIHYDRAATTEJA

Kissan luonnollisessa ravinnossa on hyvin vähän hiilihydraatteja. ACANA -kissanruuissa matalaglykeemiset hedelmät ja vihannekset korvaavat nopeat hiilihydraatit, kuten maissin, riisin, tapiokan ja perunan.

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.