KOIRANRUOKA

Acana koiranruoka. Elämä on seikkailu.

ACANA KOIRANRUOKA

LIHAPOHJAISET RUUAT, JOTKA VASTAAVAT KOIRAN LUONNOLLISTA RUOKAVALIOTA

Vuosien saatossa on kehitetty satoja erilaisia koirarotuja, mutta elimistöltään villit koiraeläimet ja lemmikkikoirat ovat yhä samanlaisia. ACANA koiranruokien monipuolinen lihavalikoima vastaa koiran luontaista ravintoa.
 
Jopa puolet ACANA -koiranruuan lihasta on tuoretta tai raakaa, jolloin koira saa luonnostaan kaipaamiaan ravintoaineita ja makuja. Tuore liha säilytetään kylmässä ja raaka liha pikapakastetaan, jolloin lihan ravintoaineet säilyvät parhaimmillaan. Kaikki liharaaka-aineet ovat peräisin ihmisravinnoksi sopivista eläimistä.
 
ACANA koiranruoka noudattaa luonnon sääntöjä:

1. RUNSAASTI LIHAA. RUNSAASTI PROTEIINIA.

Koira on lihansyöjä, jonka ruokavalioon kuuluu paljon lihaa ja proteiinia. ACANA koiranruoka valmistetaan käyttäen jopa 75 % lihaa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin perinteisissä koiranruoissa. Kasviproteiineja ei ruokiin lisätä lainkaan.

2. PALJON TUORETTA LIHAA

Jopa puolet ACANA koiranruokien valmistukseen käytettävästä lihasta on tuoretta tai raakaa. Näin tärkeät ravintoaineet ovat kaikkein ravitsevimmassa muodossa, ja koira saa kaipaamaansa luonnollisen maukasta ravintoa.

3. MONIPUOLISESTI TUORETTA LIHAA

Luonnossa koira käyttää ravinnokseen monia eri saaliseläimiä. ACANA koiranruoka sisältää ainutlaatuisen valikoiman tuoretta lähialueilla kasvanutta siipikarjaa, kananmunia, lihaa sekä luonnosta pyydettyä kalaa.

4. WHOLEPREY -SUHDE

Koira saa luonnossa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet kokonaisista saaliseläimistä. Niinpä ACANA -koiranruuissa on WholePrey -suhteessa lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joista koira saa ravintoaineet luonnollisessa muodossa.

5. VÄHÄN HIILIHYDRAATTEJA

Koiran luonnollisessa ravinnossa on hyvin vähän hiilihydraatteja. ACANA -koiranruuissa matalaglykeemiset hedelmät ja vihannekset korvaavat nopeat hiilihydraatit, kuten maissin, riisin, tapiokan ja perunan.

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.