KESÄHERKUT

Kesä on herkuttelun aikaa! Muutamilla vinkeillä pärjäät helposti koirien ja kissojen kanssa:

SUOSITTELEMME

Orijen sarjasta löydät 100 % lihaa ja kalaa sisältävät makupalat niin koirille kuin kissoillekin. Acanan makupalat sisältävät 80 % liha raaka-aineita ja 20 % hedelmiä tai vihanneksia.

Jääherkkuja valmistat helposti itse esimerkiksi maustamattomasta jogurtista, kylmäkuivatuista Orijenin medaljongeista ja makupaloista. Sekoita ainekset keskenään kertakäyttömukissa ja pakasta. Tarjoile viileänä/jäisenä ja nappaa itsellesi samalla vaikkapa jäätelöä :)

VÄLTÄ

Marinoitu liha sisältää paljon mausteita ja suolaa. Lemmikin vatsa ei ole tottunut mausteisiin, joten närästys ja ripuli saattaa seurata näillä herkutteluilla.

Maissintähkät ovat erityisen vaarallisia vierasesineitä koiran ja kissan suolistossa. Tähkä ei sula, vaan saattaa aiheuttaa tukoksen. Huolehdithan siis maissintähkät aina pois lemmikkisi ulottuvilta.

Kypsennetyt luut rikkoutuvat pieniksi ja teräviksi paloiksi, ei siis ole suositeltavaa syöttää koiralle tai kissalle kypsiä luita. Suklaa, sipuli, avokado, ksylitoli kuuluvat myös kiellettyjen listalle. Mikäli et ole varma sopiiko ruoka-aine lemmikillesi, jätä se antamatta.

HERKULLISIA JA NAUTINNOLLISIA KESÄPÄIVIÄ!