KISSANRUOKA

Orijen kissanruoka. Kirsun lipaisu.

ORIJEN KISSANRUOKA

KISSASI ON AINUTLAATUINEN, AIVAN KUTEN SINÄKIN

Vaikka kissasi onkin ainutlaatuinen, yhdistää sitä kaikkiin muihin kissoihin sen ruokavalio. Kissat ovat pohjimmiltaan lihansyöjiä. ORIJEN kissanruokien valmistukseen käytetään 85 % liharaaka-aineita. Ruoat sisältävät yhteensä peräti 20 erilaista liha- ja kalaraaka-ainetta. Kissasi parhaaksi.

Orijen kissanruoan viisi yksinkertaista Biologically Appropriate™ -periaatetta kuvastavat kissan luontaista ruokavaliota, jossa on monipuolisesti tuoretta lihaa ja kalaa.

RUNSAASTI LIHAA (85 %) JA PROTEIINIA (38 % - 44 %)

Kissan ruuansulatuselimistö on kehittynyt hyödyntämään lihan proteiineja ja rasvaa. ORIJEN kissanruoka on suunniteltu ravitsemaan lemmikkiäsi sen luontaisten ravintotarpeiden mukaan.

AINUTLAATUISEN PALJON TUORETTA LIHAA (2/3)

Tuore liha on palkittujen ORIJEN -kissanruokien perusta.

  • 2/3 lihasta on TUORETTA tai RAAKAA, josta kissasi saa välttämättömät ravinteet kaikkein luonnollisimmassa ja ravitsevimmassa muodossa.
  • 1/3 lihasta on kuivattu matalassa lämpötilassa runsaaksi proteiinilähteeksi, jota tarvitaan tuoreen lihan lisänä.

MONIPUOLISESTI LIHAA (5-8)

Luonnossa kissa syö monenlaista lihaa. Sen vuoksi ORIJEN kissanruoka sisältää monipuolisesti tuoretta lihaa luontaisesti sopivassa WholePrey™-suhteessa, mikä tukee lemmikkisi hyvinvointia. ORIJEN ruokien valmistukseen käytetään yhteensä peräti 20 erilaista liha- / kalaraaka-ainetta.

WHOLEPREY™ SUHDE

Ruokamme sisältävät tuoretta lihaa, sisäelimiä ja rustoja luonnollisessa suhteessa, jolloin synteettisten lisäaineiden tarve vähenee huomattavasti.

  • Liha – välttämätön proteiinin ja rasvan sekä A-, B-, D- ja K-vitamiinin, kuparin, kromin, foolihapon, raudan, magnesiumin, kaliumin, seleenin ja sinkin lähde
  • Sisäelimet – sisältävät lähes kaikkia ravinteita, joita kissasi tarvitsee, kuten vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, terveellisiä rasvoja ja aminohappoja
  • Syötävät rustot – runsas kivennäis- ja hivenaineiden kuten kalsiumin, fosforin, magnesiumin ja kaliumin lähde luonnollisessa, helposti imeytyvässä muodossa

RAJOITETUSTI HIILIHYDRAATTEJA (20%)

Hiilihydraatit eivät kuulu kissojen luontaiseen ruokavalioon. Luontaisesti sopiva ORIJEN kissanruoka on runsasproteiininen ja vähähiilihydraattinen ruoka, jossa on linssejä, kikherneitä, kurpitsaa, vihanneksia ja hedelmiä. Ne vaikuttavat verensokeriin hitaasti, mikä vähentää huomattavasti mahdollista rasvan kertymistä.

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.