KOIRANRUOKA

Orijen koiranruoka. Katseenvangitseva tuijotus.

ORIJEN KOIRANRUOKA - LUONTAISTA RAVINTOA

Rotujen jalostamisesta huolimatta lemmikkikoirien elimistö ja anatomia ovat pysyneet samanlaisina kuin niiden villeillä sukulaisilla. Niinpä niiden ravintotarpeetkaan eivät ole muuttuneet. Esi-isiensä tapaan nykykoirilla on lihansyöjille tyypillinen ruoansulatuselimistö.

ORIJEN -koiranruoan viisi yksinkertaista Biologically Appropriate™ -periaatettta kuvastavat koiran luontaista ruokavaliota, jossa on monipuolisesti tuoretta lihaa ja kalaa.

RUNSAASTI LIHAA (85 %) JA PROTEIINIA (38 % - 44 %)

Koiran ruuansulatuselimistö on kehittynyt hyödyntämään lihan proteiineja ja rasvaa. ORIJEN koiranruoka on suunniteltu ravitsemaan lemmikkiäsi sen luontaisten ravintotarpeiden mukaan.

AINUTLAATUISEN PALJON TUORETTA LIHAA (2/3)

Tuore liha on palkittujen ORIJEN -koiranruokien perusta.

  • 2/3 lihasta on TUORETTA tai RAAKAA, josta koirasi saa välttämättömät ravinteet kaikkein luonnollisimmassa ja ravitsevimmassa muodossa.
  • 1/3 lihasta on kuivattu matalassa lämpötilassa runsaaksi proteiinilähteeksi, jota tarvitaan tuoreen lihan lisänä.

MONIPUOLISESTI LIHAA (5-8)

Luonnossa koira syö monenlaista lihaa. Sen vuoksi ORIJEN koiranruoka sisältää monipuolisesti tuoretta lihaa luontaisesti sopivassa WholePrey™-suhteessa, mikä tukee lemmikkisi hyvinvointia. ORIJEN ruokien valmistukseen käytetään yhteensä peräti 20 erilaista liha- / kalaraaka-ainetta.

WHOLEPREY™ SUHDE

Ruokamme sisältävät tuoretta lihaa, sisäelimiä ja rustoja luonnollisessa suhteessa, jolloin synteettisten lisäaineiden tarve vähenee huomattavasti.

  • Liha – välttämätön proteiinin ja rasvan sekä A-, B-, D- ja K-vitamiinin, kuparin, kromin, foolihapon, raudan, magnesiumin, kaliumin, seleenin ja sinkin lähde
  • Sisäelimet – sisältävät lähes kaikkia ravinteita, joita koirasi tarvitsee, kuten vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, terveellisiä rasvoja ja aminohappoja
  • Syötävät rustot – runsas kivennäis- ja hivenaineiden kuten kalsiumin, fosforin, magnesiumin ja kaliumin lähde luonnollisessa, helposti imeytyvässä muodossa

RAJOITETUSTI HIILIHYDRAATTEJA (20%)

Hiilihydraatit eivät kuulu koirien luontaiseen ruokavalioon. Luontaisesti sopiva ORIJEN koiranruoka on runsasproteiininen ja vähähiilihydraattinen ruoka, jossa on linssejä, kikherneitä, kurpitsaa, vihanneksia ja hedelmiä. Ne vaikuttavat verensokeriin hitaasti, mikä vähentää huomattavasti mahdollista rasvan kertymistä.

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.