TOIMITUS JA PALAUTUS


TOIMITUKSET

  • Toimitamme ainoastaan Suomeen
  • Toimituskulut:
  • Tilaus vähintään 49 € = Toimituskulut 0 €
  • Tilaus alle 49 € = Toimituskulut 4,90 €
  • Toimitus valinnan mukaan joko lähimpään postitoimipisteeseen tai kotiin
  • Kotiintoimituksesta ei peritä erillisiä kuluja


Toimitusaika
Arvioitu toimitusaika on kolmesta neljään (3-4) arkipäivää.


PALAUTUKSET

  • Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa palauttavansa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Ennen tuotteen palauttamista pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@slnimport.fi. Palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta. Palautus on kuluttajalle maksuton.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa / vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto kuljetusyrityksen työntekijän läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee kuljetusyritykselle heti asiasta vahinkoilmoitus. Tee tämän jälkeen reklamaatioilmoitus Sln Import Groupille asiakaspalvelu@slnimport.fi.


KÄYTTÖEHDOT


1. REKISTERÖITYMINEN

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Kuluttaja voi halutessaan rekisteröityä palveluun, jolloin mm. ostohistoria ominaisuudet saa käyttöön.
Kuluttajan rekisteröityessä palveluun: 
a) Tulee hänen ilmoittaa nimensä sekä muut pakolliset tiedot Sln Import Groupin asiakasrekisteriin.
b) Antaa suostumuksensa, että Sln Import Group rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Sln Import Groupin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Sln Import Group sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. TILAUKSEN SITOVUUS

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 050 501 1069). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Sln Import Group on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa kuljetusyrityksen toimipaikasta.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Sln Import Groupilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. HINNAT

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Sln Import Groupin hinnastossa osoitteessa www.slnimport.fi. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Sln Import Group pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut kohdassa 'Toimitukset' mainittujen ehtojen mukaisesti.

4. TOIMITUS

4.1. Arvioitu toimitusaika on kolmesta neljään (3-4) työpäivää.
4.2. Sln Import Group toimittaa tuotteita vain Suomessa.

5. MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

 

Copyright © 2020 Sln Import Group Oy All Rights Reserved.